PERSOONLIJKE COACHINGAANBOD

COACHING VOOR VROUWEN DIE ZICHZELF EEN PRIORITEIT WILLEN MAKEN

1:1 Persoonlijke coaching programma

Dankzij de spiegel en de handvatten die je tijdens de 1:1 coaching van mij ontvangt zal jij door kunnen gaan met jouw ontwikkeling. De gigantische boost van dit traject zorgt ervoor dat jij met meer geluk, balans en zelfvertrouwen door het leven gaat.

Vind jij het moeilijk om nee te zeggen of oprecht stil te kunnen staan en te genieten van het moment? Ik help je erbij. Geen algemeen praatje of tips, geen werkboek maar juist gepersonaliseerde oefeningen zodat jij het meeste haalt uit dit traject. 

Dit programma is ideaal voor jou als je dit herkent:

N

ME-TIME, HOE DAN?

Je hebt werkelijk geen idee hoe die andere vrouwen het doen. Me-time terwijl je moet werken, sociale dingen hebt, het huishouden en kinderen? Je zou niet weten wanneer je dan tijd voor jezelf moet nemen en wat je dan überhaupt zou kunnen doen.

N

STEEDS WEER DIE OVERWELDIGING

Al die ballen die je hoog moet houden, je bent jezelf er een beetje in kwijtgeraakt. Wat jou gelukkig maakt, hoe je balans zou moeten houden, je hebt werkelijk geen idee. Je lontje is korter dan dat je zou willen.

N

JE ZOU WEL WAT MEER ZELFVERTROUWEN WILLEN

Wat is er nou echt leuk aan jou? Je weet het eigenlijk niet. Als je in de spiegel kijkt vind je het lastig om dingen te zien die je blij maken. Je weet nog goed hoe je eruit zag toen je 16 was en vraagt je af wat je moet doen om er weer zo uit te zien.

1:1 Lekker bezig pakket

Met balans, zelfvertrouwen en meer positiviteit door het leven. Dat klinkt toch ideaal?! Maak jezelf een prioriteit en investeer in je eigen ontwikkeling door ieder kwartaal met mij een gesprek van zo’n anderhalf uur te hebben. Aan het begin van het “lekker bezig – pakket” stellen we samen doelen op waar jij aan wilt werken en per sessie kijken we hoe het gaat met je doelen, waar ze bijgesteld kunnen worden en wat jij verder kunt doen om lekker door te kunnen gaan.

Geen ingewikkelde werkboeken, geen online cursussen maar diepgaande gesprekken die draaien om het allerbelangrijkste in je leven: JIJZELF!

Dit pakket is ideaal voor jou als je:

N

JE AL HEEL GOED BEZIG BENT MET JE ZELFONTWIKKELING

Mindset, prioriteiten stellen en staan voor wat je grenzen zijn. Jij kan dit al best wel goed en wilt graag blijven investeren in je zelfontwikkeling.

N

JE MERKT DAT JE FOCUS TOCH STEEDS WEER VERSLAPT

Ieder kwartaal een gesprek klinkt als muziek in je oren. Iedere keer merk je toch dat je focus afneemt en iemand die met je meekijkt zodat je WEL je doelen kan behalen vind je ideaal.

N

JIJ GUNT JEZELF DIE ONTWIKKELING

Die ontwikkeling in je mindset en als persoon wil je graag doorzetten. Een stok achter de deur waardoor je nieuwe dingen blijft leren en uit je tunnelvisie blijft. Jij wil dat, jij gunt jezelf dat.

1:1 Losse sessies

Geen zin in pakketten of programma’s maar wil je wel een boost in je zelfvertrouwen en zelfontwikkeling? Denk dan eens aan een losse sessie. Tijdens deze sessies van maximaal anderhalf uur kijk ik met je mee naar de punten waar je op vastloopt en hoe je deze dingen anders kunt aanpakken.

Deze sessies zijn ideaal voor jou als:

N

JE EEN SNELLE BOOST IN JE ZELFONTWIKKELING WILT

Een intensief gesprek van anderhalf uur waarna jij een kort adviesplan van mij ontvangt waarmee je weer verder kunt.

N

JE WIL GRAAG EERST NOG MEER KENNIS MAKEN

Bij de 1:1 coaching zitten intakegesprekken van een half uur. Maar je wil graag nog wat meer kennismaken voordat je een pakket af gaat nemen.

N

JE NAM EERDER AL EEN COACHINGSPAKKET AF

Je hebt eerder al coaching gehad van mij en merkt dat je graag nog een nieuwe boost in je zelfontwikkeling wil hebben.