3 DAAGSE GRATIS CHALLENGE

“ik ben prioriteit”

Je eigen identiteit versterken door jezelf een prioriteit te maken en daardoor meer balans en zelfvertrouwen ervaren. Het kan! En natuurlijk is dat doel niet in 3 dagen behaald maar we gaan er in ieder geval een flinke boost aan geven. Uiteraard zonder al te lastige begrippen en gedoe. Werken aan jezelf en je mindset hoeft namelijk helemaal geen ingewikkeld verhaal te zijn.

Ik vind het echt heel goed dat jij meedoet met de challenge en samen met mij die smoesjes in de prullenbak gaat gooien. Want ook jij kunt me-time nemen, ook jij kan met zelfvertrouwen in de spiegel kijken, ook jij kan balans voelen in je leven.

Iedere dag ontvang je van mij de opdrachten/ oefeningen in je mail, hou deze dus goed in de gaten. Om 10.00 uur zal ik live gaan op Instagram. Zo kun je jouw vragen stellen en geef ik meer informatie over het onderwerp per dag.

Na de livesessie zal ik de link naar de sessie op deze pagina plaatsen. Mis je de live? De video’s zullen (verborgen) worden opgeslagen op mijn YouTube kanaal, alleen met de directe link kun je ze bekijken. Wanneer je op de afbeelding met IGTV video klikt kom je bij de desbetreffende video.

Door te klikken op de afbeelding met opdracht kom je bij de opdracht in een PDF bestand. Je kunt ervoor kiezen om deze PDF op te slaan om de oefening op een later moment nog eens te doen.

Heb je vragen? Stel ze me dan gerust, er is ook ruimte voor tijdens de live sessies maar je kunt me uiteraard ook een DM sturen op Instagram.

Liefs Kimberly handtekening 

 

GEBRUIK CODE PRIORITEITCHALLENGE21 VOOR 20% KORTING!

De code is geldig t/m 10 oktober

IGTV video ik ben prioriteit challenge
Opdracht ik ben prioriteit challenge
IGTV video ik ben prioriteit challenge
IGTV video ik ben prioriteit challenge