Ik kijk ernaar uit om met je samen te werken.

Wil jij met mij samenwerken aan jouw proces? Super! Stuur me dan een berichtje en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

2 + 1 =

EMAIL: coach@kimberlyhouweling.nl

MAANDAG – VRIJDAG | 9:00 UUR – 17:00 UUR
ZATERDAG – ZONDAG |  Offline

FAQ – Veelgestelde vragen

=

Welke opleiding heb je gedaan als coach?

Mijn opleiding tot Sociaal Pedagogisch Hulpverlener heb ik grotendeels in deeltijd gedaan. In 2009 studeerde ik af met de specialisatie tot GGZ-Agoog. Ruim 13 jaar begeleidde ik in de zorg volwassenen met een dubbele diagnose. Sinds 2018 richt ik mij als coach op moeders op het gebied van zelfvertrouwen, mindfullness en zelfzorg.

=

Hoe vind de coaching plaats?

Over het algemeen zal de coaching online verlopen. Je ontvangt van mij een link naar mijn digitale spreekkamer waar we elkaar zullen treffen. Gaat jouw voorkeur uit naar een offline traject? Dan zullen we samen naar de mogelijheden kijken.

Ik vind het vooral heel belangrijk dat jij op je gemak bent, dan zal je het meeste aan mijn coaching hebben. 

=

Kan ik het persoonlijke traject ook in delen betalen?

Jazeker! Ik begrijp dat de kosten voor het persoonlijke traject een investering is die je misschien niet in 1 keer kunt betalen. Daarom bied ik voor deze vorm van coaching jou de mogelijkheid om het in maximaal 3 delen te betalen. De eerste dag van de maand ontvang je de nieuwe factuur van mij.

=

Op welke tijden zijn de coachingsgesprekken?

Over het algemeen zullen de (online) gesprekken worden gehouden tijdens kantoortijden. Is het voor jou niet mogelijk om tijdens kantoortijden de gesprekken in te plannen? Dan zullen we samen naar een dag en tijd kijken die voor ons beiden mogelijk is.