OP JE EIGEN TEMPO

Geen algemeen groepsprogramma maar ook 1:1

In het verleden was deze cursus beschikbaar als een algemeen groepsprogramma. Maar omdat ik weet dat iedereen op haar eigen tempo aan de slag wil met haar eigen ontwikkeling én omdat ik je een grote omslag gun, is deze online cursus geen groepsprogramma meer.

Tijdens het volgen van deze cursus volg jij namelijk op jouw eigen tempo de cursus én heb je met mij twee keer een 1:1 sessie van een half uur t.w.v. € 75,00. Zo haal je meer uit de cursus  dan wanneer er alleen maar algemene groepssessies zouden zijn. 

 ONLINE CURSUS

Meer zelfvertrouwen en tijd voor jezelf als moeder

Toen ik net moeder werd, benijdde ik de moeders die moeiteloos het moederschap aangingen en die moeiteloos alle ballen in de lucht leken te houden. Later leerde ik dat er veel vrouwen waren die het moederschap een ontdekkingsreis vonden en zichzelf gaandeweg wat waren kwijtgeraakt. Het moederschap was het grootste deel van hun identiteit geworden en wat hen nou echt gelukkig maakte, dat werd door tijdsgebrek opzij geschoven.

Een lichaam dat is veranderd, weinig tijd voor jezelf en veel verantwoordelijkheid. De dagen waarop jij je overweldigd voelt door alle dingen die je moet doen in combinatie met de kinderen zijn er vaker dan dat je zou willen. Wil je dit voorkomen, dan is het belangrijk om goed op te laden, tijd voor jezelf te nemen, prioriteiten te leren stellen en meer balans in je leven te creëren. 

Tijdens deze cursus help ik je jouw prioriteiten in het leven duidelijk te krijgen, je lichaam te accepteren, maar ook hoe jij tijd voor jezelf kunt nemen door jezelf nu eens ECHT op je eigen agenda te zetten.

Na deze cursus weet jij hoe je voor jezelf, naast je gezin, tijd kunt vrijmaken én houden voor jezelf. Zo hou je meer energie over aan het einde van de dag, heb je een langer lontje en zal je meer geluk ervaren gedurende de dagelijkse rompslomp. Je vertrouwt na de cursus meer op je eigen gevoel en kunnen, voelt je minder overweldigd, hebt meer zelfvertrouwen en ook je ‘f*ck it’-mentaliteit is gegroeid. 

Deze cursus is voor jou als:

Z

Je vaak een kort lontje hebt

Druk, druk, druk en het voelt soms alsof je alle verantwoordelijkheid van het gezin op jouw schouders rust. Je werkt, zorgt voor het huishouden en de kinderen, probeert sociale dingen te doen. Maar ondertussen plof je aan het eind van de dag op de bank om vervolgens niets meer te doen dan eindeloos scrollen op je telefoon. Je lontje naar de kinderen is korter dan je eigenlijk zou willen.

Z

Je heel graag meer tijd voor jezelf zou willen hebben

Zelfzorg? Me-time? Het zou geweldig zijn maar het lukt je niet om die tijd voor jezelf echt eens te nemen en je hebt jezelf als laatste punt op je agenda staan. Iedere dag verschuif je dat moment voor jezelf naar de volgende dag omdat er andere dingen waren die je aandacht nodig hadden. Je hebt helemaal geen tijd om iets voor jezelf te doen!

Z

Je denkt: dat komt wel als de kinderen naar school gaan

Stel jij allerlei dingen uit die je zou willen doen sinds je kinderen hebt? Zonde! Tijdens deze cursus leer je hoe je toch ook de dingen kunt doen die je graag zou willen, zonder in te leveren op je moederschap.

cursus voor moeders

Z

Je moeite hebt met het accepteren van je nieuwe lichaam

Een zwangerschap doet veel met je lichaam. Het is wat het is. Maar jij vind het moeilijk om outfits te vinden waar jij je gelukkig in voelt. Je verstopt delen van je lichaam het liefst, omdat je er onzeker over bent. Eigenlijk zou je terug willen naar het lichaam dat je had voor de zwangerschap en bevalling.

Z

Je streeft naar perfectie

Fouten maken? No way! Jij staat jezelf nauwelijks toe om fouten te maken en dat Instagram-/Pinterest-perfecte leventje lijkt je wel ideaal. De strengste jury in je leven, dat ben jij zelf.

Z

Je het iedereen naar de zin wil maken

In de ochtend bij het aankleden vraag je je al af wat een ander van je outfit zal vinden. Vinden anderen je wel een leuke en goede moeder? De stemmen van anderen uitzetten vind je lastig en je zou wel wat meer ‘f*ck it’-mentaliteit willen kweken.

Klinkt dit als jou?

TESTIMONIALS

Cliënt succesverhalen

Ik heb met veel plezier meegedaan en hoewel ik al aardig badass was, heb ik juist weer wat eerlijker naar mezelf gekeken en ben tot nieuwe inzichten gekomen. Echt een aanrader!

– KIRSTEN –

Wat zijn dit super kostbare opdrachten. Dit zou iets moeten zijn waar ik elke dag bij stilsta maar door de orde van de dag schiet het er zo snel bij in. Zonde eigenlijk! Dank je wel voor een hele berg bewustwording.

– ANNE-WIEKE –

Chapeau voor je goede opbouw, duidelijke uitleg en mooie vragen. Ik ben zelf altijd erg bewust van wie ik ben en wie ik wil zijn, waar ik sta en waar ik wil staan, en altijd het jaar rond bezig met ‘zelf coaching’ omdat ik het een continu ‘ding’ vind waar je als mens altijd van groeit, niet alleen in tijden dat je het lastig hebt.

– MAAIKE –

OVER DE CURSUS

Hier bestaat de cursus uit

6 MODULES EN BIJBEHORENDE VIDEO'S

Bij deze cursus horen 6 modules met video’s boordevol informatie en bruikbare tips op het gebied van zelfzorg, zelfacceptatie, prioriteiten stellen en het creëren van balans. De video’s duren tussen de 10 en 15 minuten zodat jij ze op je gemak kunt kijken of luisteren tijdens bijvoorbeeld het koken.

TWEE KEER EEN ONLINE 1:1 GESPREK

Tijdens de 3 maanden toegang die je tot de cursus hebt, plannen we samen twee online gesprekken van een half uur in (t.w.v. € 75). Tijdens deze gesprekken kijk ik met je mee naar waar je tegenaan loopt en wat jou daarbij zou kunnen helpen. Het eerste gesprek zal een intakegesprek zijn. In het tweede gesprek kijken we samen naar welke stappen je al hebt gemaakt.

WERKBOEK MET INFORMATIE EN OEFENINGEN

Bij de cursus hoort een werkboek. Hierin vind je de informatie uit de modules terug en kun je deze op je gemak nalezen. Ook staan er diverse oefeningen in die jou helpen om het geleerde in de modules toe te passen in je leven. Vul je het werkboek volledig in, dan kan je de informatie uit de cursus nog eens nalezen.

Na deze cursus kan jij:

Z

'Nee' zeggen zonder schuldgevoel

Je durft vaker voor jezelf te kiezen en nee te zeggen tegen anderen zonder daar je schudig over te voelen. Jij voelt je eigen grenzen aan, bewaakt ze en hoeft daardoor minder ballen hoog te houden. Loslaten en delegeren, je weet nu hoe je dat moet doen maar je weet vooral ook waarom je niet alles in de hand kunt houden.

Z

Voor jezelf me-time inplannen

Je weet wat jij leuk vindt om te doen en wat je energie geeft. Je plant tijd in voor jezelf, omdat je weet dat je tijd nodig hebt om op te laden. Zelfzorg is een deel van jouw wekelijkse (en dagelijkse) planning zodat je meer energie overhoudt, een langer lontje hebt en je meer rust in je hoofd ervaart.

Z

Jezelf dingen gewoonweg gunnen

Jij hebt de eerste stappen gezet voor de acceptatie van je lichaam zoals het is. Je stelt iets niet meer uit tot je kilo’s afgevallen bent, maar je gunt jezelf de liefde, gewoon omdat je die NU verdient! 

cursus voor moeders

Z

Meer genieten van het hier en nu

Je komt meer toe aan jezelf en hebt daardoor een langer lontje naar de kinderen toe, zodat je weer meer plezier van en met je kinderen kan hebben.

Z

Prioriteiten stellen

Jij stelt prioriteiten voor jezelf als de beste, waardoor er meer rust in je hoofd zal zijn. Je weet wat je moet doen, wat je wilt doen én wat je doet voor anderen. Er is meer balans in je hoofd en daardoor ook in het leven van je gezinsleden.

Z

Doen wat nodig is voor een beter zelfbeeld

De beste versie van jezelf te zijn. Met een ander zelfbeeld, balans, meer zelfwaardering en acceptatie. Je hebt minder zorgen over de mening van anderen omdat je weet wat voor jou belangrijk is. Je weet hoe je dat vreselijke stemmetje in je achterhoofd de mond kan snoeren.

Klinkt dit als jou?

BALANS + ZELFVERTROUWEN + PRIORITEITEN

Investeren in jezelf voor meer geluk voor jou én je gezin

Door deze cursus te volgen zal je meer tijd creëren voor jezelf en daarmee ook voor je gezin. Genieten van het moment, loslaten wat anderen van je denken, weten waar jij energie van krijgt, balans voelen én meer zelfvertrouwen krijgen. Het zijn dingen waar we allemaal naar streven, door deze cursus te volgen zal het je sneller lukken om die doelen te bereiken. Daar help je niet alleen jezelf maar ook je gezin mee.

Ben jij er klaar voor om aan de slag te gaan?

CURSUS BADASSMOEDERS

€ 149,00 (incl. BTW)

Deze cursus is inclusief:

+ 3 MAANDEN TOEGANG TOT DE CURSUS.
+ 6 MODULES EN BIJBEHORENDE VIDEO’S VAN 10 – 15 MINUTEN.
+ 2 ONLINE 1:1 SESSIES VAN EEN HALF UUR twv € 75,-

+ WERKBOEK MET OEFENINGEN DIE JE DIRECT TOE KUNT PASSEN.

VRAGEN VOORDAT JE MEE WILT DOEN?

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik meedoen aan de cursus?

Voor € 149,- doe jij al mee met de cursus deze maand! Klik op de link hieronder en reken af. Direct na het afrekenen ontvang je de directe link naar de cursusomgeving.

Ik heb liever een persoonlijk traject

Yes, top! Dat geeft aan dat jij volledig klaar bent voor verandering. Met het persoonlijke traject gaan wij 3 maanden met elkaar knallen! Ik ben dan namelijk 3 maanden lang jouw stok achter de deur en jouw persoonlijke cheerleader vol tips. Als jouw coach begeleid ik je 3 maanden op jouw weg naar meer zelfvertrouwen, een positiever zelfbeeld en prioriteiten stellen als een BAAS!

Hoeveel tijd ben ik aan de cursus kwijt?

Iedere module bestaat uit 2 oefeningen en een video. De video’s duren tussen de 10 en 20 minuten. Daarnaast zijn er nog een introductievideo en 2 bonusvideo’s. 

Per module ben je maximaal anderhalf uur bezig. Tot slot is er de sessie die je als bonus krijgt, deze duurt een half uur.

Het komt niet zo goed uit

Geen probleem, dit traject start meerdere keren per jaar. Je kan altijd later nog meedoen. Maar eerlijk, waarom zou je wachten? Juist als je niet anderhalf uur voor jezelf vrij kunt maken in een week, is het tijd voor jou om mee te doen!

Ik twijfel...

Bij twijfels, doen! Je bent helemaal onderaan deze pagina gekomen en hebt alle informatie gelezen. Wat zorgt voor deze twijfels? Weet dat je het waard bent om in jezelf te investeren. De lessen die dit traject je meegeeft zijn ontzettend waardevol! Heb je na deze peptalk toch nog twijfels of vragen? Stuur me dan een mailtje op coach@kimberlyhouweling.nl Met liefde beantwoord ik al je vragen en kijk ik met je mee naar de mogelijkheden.