VERSTERK JE EIGEN IDENTITEIT

Gratis challenge: “ik ben prioriteit”

Weten wie je bent, waar je voor staat, wat je gelukkig maakt en wat niet, dat is een kostbaar goed. Jij bent belangrijk en je mindset hoort een prioriteit te zijn in je leven. Geen tijd voor me-time om wat voor reden dan ook? 

Je vraagt je af of dit het nou is, die onzekerheid, die twijfels en dat gevoel van moeten rennen om alles maar een beetje bij te kunnen houden. Er zijn oneindig veel ballen hoog te houden en dat geklets van anderen over mindset, balans en me-time doet het niet voor je. Je weet niet hoe je überhaupt tijd voor jezelf zou moeten nemen.

Misschien weet je wel dat me-time belangrijk is maar heb je niet echt een idee wat je zou moeten doen om te kunnen ontspannen en lukt het je dus gewoon niet zo goed. Weet dat je niet de enige bent die hiermee worstelt maar dat het anders kan. Ook jij kan die tijd voor jezelf reserveren en tussendoor opladen zodat je meer energie hebt voor de verantwoordelijkheden in je leven.

 

De gratis challenge is 4 oktober al gestart maar je kunt nog instromen!

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

GRATIS CHALLENGE

Wat gaan we doen tijdens de gratis challenge?

Deze 3 daagse gratis challenge zal in het teken staan van jezelf een prioriteit maken tussen al die andere prioriteiten in je leven. We gaan ontdekken wat jij nou echt heel erg leuk vind en wat jou helpt met ontspannen. Maar ook komt het stuk zelfvertrouwen aan bod, want daar heb je nooit genoeg van.

Aan de hand van duidelijke opdrachten die je iedere dag in je mailbox zal vinden en een live-sessie die je later op je gemak terug kunt kijken gaan we de dagen van de challenge aan de slag. Schrijf jij jezelf in voor deze challenge dan maak je ook nog eens kans op hele toffe prijzen!

Je eigen identiteit versterken door jezelf een prioriteit te maken en daardoor meer balans en zelfvertrouwen ervaren. Het kan! En natuurlijk is dat doel niet in 3 dagen behaald maar we gaan er in ieder geval een flinke boost aan geven. Uiteraard zonder al te lastige begrippen en gedoe. Werken aan jezelf en je mindset hoeft namelijk helemaal geen ingewikkeld verhaal te zijn.

Gun het jezelf om mee te doen met de challenge en gooi samen met mij die smoesjes in de prullenbak. Want ook jij kunt me-time nemen, ook jij kan met zelfvertrouwen in de spiegel kijken, ook jij kan balans voelen in je leven.

 

Dit kan jij na de gratis challenge:

Z

Me-time inplannen en nemen

Z

Jezelf een beter gevoel geven!

Z

Je weet wat je kunt doen tijdens de tijd voor jezelf

Z

Je weet wat er voor jou belangrijk is

3 DAAGSE CHALLENGE

Dit zit erbij:

Live sessies

3 dagen lang ga ik om 10.00 uur op Instagram live waarna ik de sessies op een speciale pagina voor jou zal plaatsen zodat je het op je gemak na kunt kijken.

Werken aan je mindset

Heel laagdrempelig aan je eigen mindset werken, aan je zelfvertrouwen en aan het duidelijk krijgen wat er nou echt belangrijk is voor jou. Gemakkelijk vanuit huis.

Mailtjes

Iedere dag ontvang je van mij een mailtje met de opdracht van de dag én de link naar de video. Zo hou je het overzicht en hoef je niet eindeloos te zoeken naar codes e.d.

Gratis 3 daagse challenge "ik ben prioriteit"

Deze fijne en duidelijke challenge helpt jou met het dagelijks stellen van prioriteiten, het overzichtelijk houden van je to do’s én met het jezelf tot prioriteit maken. Deze gratis challenge is een geweldige ondersteuning in het creëren van meer balans voor jou als vrouw. En voor je het weet word jij ook zo’n geweldige badass vrouw die alle ballen hoog kan houden, geluk ervaart in het moederschap en overzicht heeft.

Vragen?

Heb je vragen over de planner of over de andere mogelijkheden op coachingsgebied? Stuur me dan gerust een mail.

Liefs, Kimberly