Ondernemen als moeder zonder schuldgevoelens

INVESTEER IN JEZELF

Ook jij kan dit!

Juist als ondernemende moeder is het geweldig om je bedrijf optimaal te kunnen combineren met je moederschap en gezinsleven. Meer tijd voor jezelf, voor je kinderen en voor je bedrijf, zonder schuldgevoelens maar juist in volle balans. In het e-book vind je diverse fijne oefeningen die jou gaan ondersteunen in het bereiken van die balans. Ook vind je er tips en trucs om als ondernemende moeder ten volste van je ondernemerschap te kunnen genieten.

Ik beloof je geen 10 k per maand, ik ben geen business coach die je daarbij kan helpen. Wel ben ik een gediplomeerde coach met bergen ervaring in het coachen van vrouwen en ben ik inmiddels al jaren zelf een onderneemster. Mijn fouten en mijn levenslessen als ondernemer deel ik graag met je, zodat ook jij als een ondernemende moeder ten volle kan genieten van jouw passie: JE BEDRIJF!

?-BOOK

“Meer balans als ondernemende moeder”

Benijd jij ze ook zo? Die moeders die een eigen bedrijf hebben, het huishouden runnen, tijd voor zichzelf nemen en dat ook nog eens allemaal doen in complete balans? Het lijkt ze weinig moeite te kosten terwijl jij geen idee hebt hoe je alle ballen hoog moet houden. Ben je thuis met de kinderen dan blijft je bedrijf steeds door je hoofd gaan en als je aan het werk bent vraag je je af of je niet van alles vergeet van het thuisfront.

Het lijkt misschien onmogelijk om die balans te voelen en creëren maar dat is het zeker niet. Voor jou als ondernemende moeder is er juist ongelooflijk veel mogelijk. Jouw bedrijf gaat als een op maat gemaakte jas aanvoelen en je hebt balans tussen het leven als moeder en als ondernemer, waarin je ook nog eens tijd voor jezelf overhoudt en meer energie hebt aan het einde van de dag zodat je niet uitgeblust op de bank ploft.

 

Dit boek is ideaal voor jou als:

Z

Je te weinig uren hebt in de dag

Druk druk druk en aan het einde van de dag vraag je jezelf af wat je nou daadwerkelijk gedaan hebt. Er zijn weken dat je meer dan 50 uur aan en in je bedrijf werkt. Het lijkt wel of je nooit een moment voor jezelf hebt.

Z

Jij je afvraagt of dit het nou is

Je doet keihard je best om je bedrijf én je moederschap een succes te maken maar het lijkt wel alsof je alleen maar aan het falen bent. Je vraagt jezelf geregeld af of dit het nou is en of je misschien toch maar weer voor een baas zou moeten gaan werken.

Z

Je het overzicht compleet kwijt bent

Overzicht hebben in je bedrijf én genieten van je moederschap, dat lijkt een verre droom maar het lijkt die andere vrouwen wel te lukken, dus je vraagt je af wat jij dan fout doet. Wanneer je aan het werk bent voel jij je schuldig naar de kinderen maar wanneer je met de kinderen bent denk je aan alle dingen die je nog voor je bedrijf moet doen.

TESTIMONIALS

Dit vonden zij ervan:

Ik had wat moeite om voor mijzelf te kiezen en vaker nee te zeggen, maar dankzij Kimberly en haar e-book heb ik meer rust (in mijn hoofd) en neem ik tijd voor mijzelf waardoor ik een leukere moeder en vrouw ben geworden. Door meer tijd en een betere planning is het allemaal wat rustiger geworden.

– LINDA –

Het e-book staat vol eye-openers, van die ohjaaaaa momentjes. Het heeft me bewust gemaakt dat ik bepaalde dingen anders doe dan mijn ouders en zorgt voor ruimte om het met hen te bespreken.

– SUZANNE –

Na het lezen van dit e-book kan jij:

Z

Prioriteiten stellen én balans creëren

Een balans creëren en voelen tussen je moederschap en je bedrijf. Je weet je prioriteiten te stellen en kan je to do-lijstje afronden. Maar je kan dat lijstje ook loslaten als het een keertje niet lukt. Je hebt minder schuldgevoelens naar je kinderen zodat je vrijer onderneemt.

Z

Je weet wat je wilt!

Je hebt je wensen en idealen als ondernemer duidelijk zodat jij precies weet waar je de komende tijd mee aan de slag wil gaan. Jij weet wat je wilt! Het vergelijken met andere ondernemers kun je achter je laten zodat je zelfverzekerd en vol vertrouwen aan je eigen bedrijf kunt werken.

Z

Minder schuldgevoelens en meer overzicht

Je kan tijd voor jezelf inplannen zonder schuldgevoelens naar je andere verantwoordelijkheden én zonder afleidingen. Je beschikt over tips en trucs met betrekking tot het ondernemen (als moeder) waarmee jij het jezelf gemakkelijker kunt maken.

Is dit wat jij ook wilt?

OVER HET E-BOOK

Hier bestaat het e-book uit

79 PAGINA'S AAN INFORMATIE EN TIPS

In dit e-book voor ondernemende moeders vind je veel praktische informatie. Van de ontwikkelingen van het ondernemen als vrouw en moeder tot aan programma’s die het ondernemen gemakkelijker maken. Maar uiteraard lees je ook van alles over de worstelingen als ondernemer en hoe je deze worstelingen kunt verminderen.

Geen gortdroge informatie, maar duidelijke voorbeelden uit de praktijk waardoor voor jou de informatie en de oefeningen gemakkelijk toe te passen zijn. In duidelijke taal en zonder ingewikkelde woorden zodat het gemakkelijk wegleest.

INFORMATIE & OEFENINGEN

Naast de schat aan informatie in dit e-book vind je ook veel duidelijke en praktische oefeningen die jou helpen om de balans in het moederschap en ondernemerschap terug te brengen.

De oefeningen en opdrachten kun je gemakkelijk direct in het e-book invullen zodat je alle informatie en jouw antwoorden op één plek terug kan vinden.

Ook ontvang je een overzicht met diverse tips voor programma’s die je als ondernemer kunt gebruiken en die je leven makkelijker maken.

 

GAVE BONUSSEN!

Die andere moeders lukt het wel? Ik hoor het vaak uit de monden van ondernemende moeders komen.  Sterker nog, ik heb het zelf ook gezegd.

En daarom staan er in dit e-book ook ondernemende moeders met hun verhaal. Hoe bewaren zij de balans tussen het moederschap en wanneer is genoeg nou echt genoeg?

In het e-book lees je ook mijn eigen verhaal terug, want hoe werd ik een ondernemende moeder terwijl ik altijd aangaf NOOIT een eigen bedrijf te willen hebben? Dat was zeker weten een heel proces en misschien herken jij jezelf wel in mijn verhaal en de stappen die ik maakte.

Kimberly is heerlijk nuchter, eerlijk en rechtdoorzee en dat leest heerlijk weg (‘belemmerende overtuigingen zijn eikels’).
Tegelijkertijd drukt ze je met je neus op de feiten want waarom zijn we niet wat liever voor onszelf? Alleen al door dit ebook te lezen, heb je een stukje zelfzorg in the pocket!

– DAISY –

VRAGEN VOORDAT JE HET E-BOOK KOOPT?

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe kan ik het e-book bestellen?

Easy peasy! Door op de knop met “dit e-book wil ik!” te klikken kan jij het e-book aanschaffen voor € 23,50. Je ontvangt het e-book dan in een PDF-bestand zodat je het kan lezen op een e-reader of je telefoon, maar je kunt het ook uitprinten.

Hoe kan ik het e-book het beste lezen?

Na aanschaf van het e-book kun je het PDF-bestand downloaden. Zo kun je het gebruiken op je telefoon, op je e-reader maar je kunt het ook uitprinten als je dat prettiger vind. Let er wel op dat je het e-book vanwege de grootte dubbelzijdig uitprint. Ook met 2 bladzijdes op 1 kant van een A4 is het e-book nog erg goed te lezen.

Is dit e-book wel geschikt voor mij?

Je bent tot helemaal onderaan deze pagina gekomen én kijkt nu hier in de veelgestelde vragen. De twijfels die je hebt zijn het teken dat je verandering wilt hebben. Het e-book is prettig voor alle ondernemende moeders, echter bevat het ook tips die meer van toepassing zijn op startende ondernemers.

Ik heb denk ik meer nodig dan een e-book...

Dat kan natuurlijk! Omdat ik graag mogelijkheden aanbied die passend zijn heb ik ook cursussen met een persoonlijk coachingsmoment die je kunt volgen. Wil je graag grote stappen maken en liever 1:1 coaching? Ook dat is een mogelijkheid! Over beide kun je op de site meer lezen. Mocht je nog vragen hebben, mail me dan alsjeblieft. Dan kijk ik met je mee naar de mogelijkheden en wat er bij jou past.

Hoeveel tijd ben ik kwijt aan het e-book?

Dat ligt er vooral aan hoe snel jij leest en met welk enthousiasme jij het e-book invult 😉 Zie het lezen van het e-book vooral als investering en lees het bijvoorbeeld op een bankje in de zon terwijl de kinderen aan het spelen zijn. De oefeningen die bij het e-book horen kun je meerdere keren uitprinten. Zo houd je een stok achter de deur, maar kun je er ook een werkboek van maken.

INVESTERING

Ben jij klaar voor die verandering?

E-BOOK

“Meer balans als ondernemende moeder”

€ 23,50

DIT IS INCLUSIEF:

+ E-BOOK VAN 79 PAGINA’S.
+ IN PDF FORMAAT EN DAARDOOR OOK VIA E-READER OF TELEFOON TE LEZEN.
+ DUIDELIJKE VOORBEELDEN.
+ MAKKELIJK TOE TE PASSEN OEFENINGEN EN OPDRACHTEN.
+ RUIMTE VOOR JOUW NOTITIES.
+ HET VERHAAL VAN ANDERE ONDERNEMENDE MOEDERS.
+ MIJN EIGEN VERHAAL.