INVESTEER IN JEZELF

Jij bent belangrijk, vergeet dat niet!

Na het lezen van dit e-book voor moeders weet je hoe leuk jij zelf bent! Want jij, mijn beste vrouw, bent het meer dan waard om dat zelf te gaan (in)zien. Dat jij in de spiegel kijkt en als eerste de leuke dingen ziet van jezelf in plaats van de dingen die je niet leuk vindt.

Je weet na het lezen van dit e-book dat jouw stem het hardste moet klinken in je hoofd in plaats van de meningen van anderen. Als geen ander weet jij nu dat de keuze voor een andere mindset bij jou ligt, dat JIJ diegene bent die het zal moeten doen en dat het belangrijk is om jezelf een prioriteit te maken. Dit e-book zal jou helpen beseffen dat zelfzorg een essentieel onderdeel van het leven is. Ja echt, want ook als moeder is dat een zeer belangrijk deel van jouw leven. Sterker nog, JUIST als moeder is het ontzettend belangrijk om jezelf niet uit het oog te verliezen!

E-BOOK

“Meer geluk door zelfzorg en zelfvertrouwen”

Een echte badass moeder worden kan jij ook! Weet je wel, zo’n benijdenswaardige moeder die ondanks haar drukke leven zichzelf ook een prioriteit in het leven kan maken, die kan genieten van het moederschap en een geweldig voorbeeld is voor haar kind(eren)! Een echte badass moeder dus. Met het e-book voor badass moeders ga jij op jouw eigen tempo de basis leren die nodig is om nee te leren zeggen, jezelf een prioriteit te maken, een positiever zelfbeeld te ontwikkelen, meer zelfvertrouwen te krijgen en minder twijfels over je moederschap te hebben. Je gaat leren hoe je dit allemaal kan gaan doen aan de hand van duidelijke informatie en fijne oefeningen zonder zweverig taalgebruik. Doordat de informatie in een e-book staat kan je alles op je eigen tempo lezen en toepassen, maar je kan het e-book en de oefeningen er ook op latere momenten weer bij pakken. Zo hou je een stok achter de deur zodra je merkt dat de informatie een beetje wegzakt.

 

Dit boek is ideaal voor jou als:

Z

De dagen voorbij vliegen

Je bent het spuugzat om geen tijd meer voor jezelf te hebben en aan het einde van de dag plof je op de bank om je vervolgens af te vragen wat je nou eigenlijk gedaan hebt.  Stilstaan bij de mooie dingen uit het leven of even wat tijd voor jezelf? Het lukt je niet, maar je zou het wel graag willen.

Z

Je je geregeld overweldigd voelt

Het voelt alsof jij alles in je eentje moet regelen en je hoofd loopt over van alle verantwoordelijkheden. Je hebt een kort lontje naar de kinderen en snauwt veel vaker dan je zou willen. ‘Nee’ zeggen lukt je gewoon niet omdat je niemand wilt teleurstellen.

Z

Je worstelt met je zelfbeeld

Eerst afvallen en dan mag je nieuwe kleren kopen van jezelf. Of: nog even snel wat afvallen voor de zomer. Je vraagt je geregeld af of hoe die andere moeders het wél voor elkaar krijgen om er leuk uit te zien…

TESTIMONIALS

Dit vonden zij ervan:

Ik had wat moeite om voor mijzelf te kiezen en vaker nee te zeggen, maar dankzij Kimberly en haar e-book heb ik meer rust (in mijn hoofd) en neem ik tijd voor mijzelf waardoor ik een leukere moeder en vrouw ben geworden. Door meer tijd en een betere planning is het allemaal wat rustiger geworden.

– LINDA –

Het e-book staat vol eye-openers, van die ohjaaaaa momentjes. Het heeft me bewust gemaakt dat ik bepaalde dingen anders doe dan mijn ouders en zorgt voor ruimte om het met hen te bespreken.

– SUZANNE –

Na het lezen van dit e-book kan jij:

Z

Prioriteiten stellen én jezelf prioriteit maken

Je weet wat er echt belangrijk is voor je. Jij hebt meer inzicht in je eigen normen en waarden en weet het verschil tussen de wensen van een ander en die van jezelf. Hierdoor kan je prioriteiten stellen op een dag, zodat je tijd overhoudt. Maar je maakt jezelf ook een prioriteit zodat je kunt opladen en doen wat jou gelukkig maakt.

Z

Je grenzen beter aanvoelen

‘Nee’ zeggen, niet doen wat je ECHT niet wilt en minder zorgen over wat anderen ergens van kunnen vinden. Je weet wat je kunt doen om je minder aan te trekken van anderen en hoe je jouw grenzen beter aan kunt voelen, maar ook hoe je die grenzen sterker kunt verdedigen.

Z

Je hebt een positiever zelfbeeld

Zodra je in de spiegel kijkt, lukt het je beter om naar de positieve punten van jezelf te kijken en weet je beter te benoemen wat er mooi is aan jou. Je weet waar je goed in bent en dat je daar ook voor uit mag komen.  Je hebt veel minder twijfels over je functioneren als moeder.

Is dit wat jij ook wilt?

OVER HET E-BOOK

Hier bestaat het e-book uit

93 PAGINA'S INCLUSIEF MIJN EIGEN VERHAAL

Met uiteenlopende opdrachten, achtergrondinformatie, mijn eigen verhaal, inspirerende teksten en uitleg help ik je aan meer zelfvertrouwen en een betere zelfzorg! Zo zal jij meer geluk ervaren en de vrijheid om te zijn wie je bent ♥

In het e-book vind je ook mijn eigen verhaal over de weg naar meer zelfvertrouwen en het volgen van mijn hart. Ik ben niet altijd zo zelfverzekerd geweest namelijk, verre van zelfs! En voor mezelf zorgen lukte ook niet echt. Ook lees je meer over mij zodat je weet dat dit e-book niet op losse theorieën is gebaseerd maar op bewezen en effectieve psychologische oefeningen.

INFORMATIE & OEFENINGEN

Op een laagdrempelige en duidelijke manier kan jij met dit e-book aan de slag gaan en investeren in je eigen geluk. Je kunt de extra’s blijven gebruiken en toepassen zodat je blijft leren en jezelf blijft ontwikkelen.

Bergen aan informatie en ontzettend waardevolle oefeningen vind je in dit 93 pagina’s tellende e-book. Alle oefeningen zijn gericht op zelfliefde, body positivity & body acceptance, prioriteiten stellen en balans creëren als moeder & vrouw. Ideaal om te lezen op de bank en op je gemak wanneer het jou uitkomt! De oefeningen zijn laagdrempelig en helpen jou naar het maken van jezelf tot een prioriteit in je leven.

GAVE BONUSSEN!

Naast alle fijne en waardevolle informatie die je in het e-book vindt, krijg je ook nog eens een berg aan extra’s! Met extra werkbladen en planners zorg jij ervoor dat je prioriteiten kunt stellen, een goede planning hebt en tijd overhoudt voor jezelf. Op deze manier zal je al snel merken dat je meer inzicht hebt in je eigen behoeftes en hoe jij je lontje langer kunt houden.

In het e-book vind je verschillende toffe bonussen en werkbladen die je oneindig toe kan passen en die jou gaan ondersteunen op jouw weg naar meer zelfzorg en zelfvertrouwen! Print ze meerdere keren uit zodat je ze kan blijven gebruiken ter ondersteuning in jouw dagelijkse leven.

Kimberly is heerlijk nuchter, eerlijk en rechtdoorzee en dat leest heerlijk weg (‘belemmerende overtuigingen zijn eikels’).
Tegelijkertijd drukt ze je met je neus op de feiten want waarom zijn we niet wat liever voor onszelf? Alleen al door dit e-book te lezen, heb je een stukje zelfzorg in the pocket!

– DAISY –

VRAGEN VOORDAT JE HET E-BOOK KOOPT?

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe kan ik het e-book bestellen?

Easy peasy! Door op de knop met “dit e-book wil ik!” te klikken kan jij het e-book bestellen voor € 23,50. Je ontvangt het e-book dan in een PDF bestand zodat je het kan lezen op een e-reader of je telefoon, maar je kunt het ook uitprinten.

Hoe kan ik het e-book het beste lezen?

Na aanschaf van het e-book kun je het PDF bestand downloaden. Zo kun je het gebruiken op je telefoon of op je e-reader, maar kun je het bestand ook uitprinten wanneer je dat prettiger vind. Let er wel op dat je het e-book vanwege de grootte dubbelzijdig uitprint. Ook met 2 bladzijdes op 1 kant van een A4 is het e-book nog erg goed te lezen.

Is dit e-book wel geschikt voor mij?

Je bent tot helemaal onderaan deze pagina gekomen én kijkt nu hier in de veelgestelde vragen. De twijfels die je hebt zijn het teken dat je verandering wilt hebben. Dit e-book voor badass moeders is een hele laagdrempelige manier om verandering voor elkaar te krijgen. Voor de prijs van een paar flessen wijn, een shirt, een keertje sushi eten of een goede lunch heb jij een e-book dat jou helpt om verandering in je leven voor elkaar te krijgen. Zonder enig risico!

Ik heb denk ik meer nodig dan een e-book...

Dat kan natuurlijk! Omdat ik graag mogelijkheden aanbied die passend zijn heb ik ook cursussen met een persoonlijk coachingsmoment die je kunt volgen. Wil je graag grote stappen maken en liever 1:1 coaching? Ook dat is een mogelijkheid! Over beide kun je op de site meer lezen. Mocht je nog vragen hebben, mail me dan alsjeblieft. Dan kijk ik met je mee naar de mogelijkheden en wat er bij jou past.

Hoe zit het met de oefeningen?

De oefeningen die bij het e-book horen kun je meerdere keren uitprinten. Zo houd je een stok achter de deur, maar kun je ook een werkboek creëeren van het e-book.

INVESTERING

Ben jij klaar voor die verandering?

E-BOOK

“Meer geluk door zelfzorg en zelfvertrouwen”

€ 23,50

DIT IS INCLUSIEF:

+ E-BOOK VAN 93 PAGINA’S.
+ IN PDF-FORMAAT EN DAARDOOR OOK VIA E-READER OF TELEFOON TE LEZEN.
+ DUIDELIJKE VOORBEELDEN.
+ MAKKELIJK TOE TE PASSEN OEFENINGEN EN OPDRACHTEN.
+ RUIMTE VOOR JOUW NOTITIES.
+ MIJN EIGEN VERHAAL.