E-BOOKS

e-book “Meer geluk door zelfzorg en zelfvertrouwen”.

Een echte badass moeder worden kan jij ook! Weet je wel, zo’n benijdenswaardige moeder die ondanks haar drukke leven zichzelf ook een prioriteit in het leven kan maken, die kan genieten van het moederschap en een geweldig voorbeeld is voor haar kind(eren)! Een echte badass moeder dus. Met het e-book voor badass moeders ga jij op jouw eigen tempo de basis leren die nodig is om nee te leren zeggen, jezelf een prioriteit te maken, een positiever zelfbeeld te ontwikkelen, meer zelfvertrouwen te krijgen en minder twijfels over je moederschap te hebben. Je gaat leren hoe je dit allemaal kan gaan doen aan de hand van duidelijke informatie en fijne oefeningen zonder zweverig taalgebruik. Doordat de informatie in een e-book staat kan je alles op je eigen tempo lezen en toepassen, maar je kan het e-book en de oefeningen er ook op latere momenten weer bij pakken. Zo hou je een stok achter de deur zodra je merkt dat de informatie een beetje weg zakt.

Dit e-book is perfect voor jou als: 

N

DE DAGEN VLIEGEN VOORBIJ...

Je bent het spuugzat om geen tijd meer voor jezelf te hebben en aan het einde van de dag plof je op de bank om jezelf vervolgens af te vragen wat je nou eigenlijk gedaan hebt.  Stilstaan bij de mooie dingen uit het leven of even wat tijd voor jezelf, het lukt je niet maar je zou het wel graag willen.

N

JE VOELT JE GEREGELD OVERWELDIGD...

Het voelt alsof jij alles in je eentje moet regelen en je hoofd loopt over van alle verantwoordelijkheden. Je hebt een kort lontje naar de kinderen en snauwt veel vaker dan dat je zou willen. Nee zeggen lukt je gewoon niet omdat je niemand wilt teleurstellen!

N

JE WORSTELT MET JE ZELFBEELD...

Eerst afvallen, dan mag je nieuwe kleren kopen van jezelf of nog even snel wat afvallen voor de zomer? Je vraagt je geregeld af of hoe die andere moeders het wel voor elkaar krijgen om er leuk uit te zien…

e-book “Meer balans als ondernemende moeder”.

Het e-book voor badass ondernemers gaat jou op een laagdrempelige manier helpen om bovenstaande punten te bereiken! Wat zijn badass ondernemers vraag je je misschien af? Dat zijn die moeders die een eigen bedrijf hebben, hun huishouden runnen, tijd voor zichzelf nemen én dat ook nog eens allemaal doen vol balans! Het lijkt misschien onmogelijk maar dat is het zeker niet. Voor jou als ondernemende moeder is er juist ongelooflijk veel mogelijk zodat jouw bedrijf je als een op maat gemaakte jas voelt.

Je weet wel: zo’n jas die perfect past en waar jij je sterk, sexy, trots , succesvol en meer van dat voelt. Juist als ondernemende moeder is het geweldig om je bedrijf optimaal te kunnen combineren met je moederschap en gezinsleven. Meer tijd voor jezelf, voor je kinderen en voor je bedrijf, zonder schuldgevoelens maar vol balans. In het e-book vind je diverse fijne oefeningen die jou gaan ondersteunen in het bereiken van balans. Maar ook vind je vele tips en trucs om als ondernemende moeder ten volste van je ondernemerschap te kunnen gaan genieten.

Ik beloof je geen 10 k per maand, ik ben geen business coach. Wel ben ik een gediplomeerde coach met bergen ervaring in het coachen van vrouwen en ben ik inmiddels al jaren zelf een onderneemster. Mijn fouten en mijn levenslessen als ondernemer deel ik graag met je, zodat ook jij als een ondernemende moeder ten volle kan genieten van jouw passie: JE BEDRIJF!

Dit e-book is perfect voor jou als:

N

ONEINDIG BALLEN OMHOOG HOUDEN...

Druk druk druk en aan het einde van de dag vraag je jezelf af wat je nou daadwerkelijk gedaan hebt in huis, met de kinderen en voor je bedrijf.  Wanneer je aan het werk bent voel jij je schuldig naar de kinderen maar wanneer je met de kinderen bent denk je aan alle dingen die je nog voor je bedrijf moet doen. 

N

HET LUKT DIE ANDEREN WEL...

Die andere ondernemende moeders lijkt het wel te lukken om alles te combineren, dat zou je ook wel willen. Maar overzicht hebben in je bedrijf én genieten van je moederschap, dat lijkt een verre droom.

N

JE WERKT ZO ONTZETTEND HARD...

(sommige) Weken werk je 50 uur aan en in je bedrijf, het lijkt wel alsof je nooit een moment voor jezelf hebt. Je doet keihard je best om je bedrijf én je moederschap een succes te maken maar het lijkt wel alsof je alleen maar aan het falen bent. Je vraagt jezelf geregeld af of dit het nou is?

e-book “Lekker in je vel door jezelf een prioriteit te maken”.

COMING SOON!

Dit e-book is perfect voor jou als:

N

JE VIND HET MOEILIJK OM VOOR JEZELF TE KIEZEN...

Nee zeggen, je eigen keuzes maken zonder bang te zijn wat een ander daarvan vind en doen wat jou gelukkig maakt. Het kan!

N

PRIORITEITEN STELLEN EN ZELFZORG...

Een hobby, dat heb je niet en je weet ook niet zo goed wat jou helpt met ontspannen. Je kijkt vooral veel Netflix en weet niet zo goed wat jou helpt om dat gespannen gevoel van je af te schudden.

N

ZELFLIEFDE, WAT IS DAT...

Als iemand aan jou vraagt wat er leuk aan jou is, weet jij niet wat je daarop moet antwoorden. Je vind eerlijk gezegd verrekte weinig leuk aan jezelf!