Ondernemen als moeder zonder schuldgevoelens

IEDER KWARTAAL EEN GESPREK

Ook jij kan dit!

Met balans, zelfvertrouwen en meer positiviteit door het leven. Dat klinkt toch ideaal?! Maak jezelf een prioriteit en investeer in je eigen ontwikkeling door ieder kwartaal met mij een gesprek van zo’n anderhalf uur te hebben. Aan het begin van het ‘Lekker bezig-pakket’ stellen we samen doelen op waar jij aan wilt werken en per sessie kijken we hoe het gaat met je doelen, waar ze bijgesteld kunnen worden en wat jij verder kunt doen om lekker door te kunnen gaan.

Geen ingewikkelde werkboeken, geen online cursussen, maar diepgaande gesprekken die draaien om het allerbelangrijkste in je leven: JIJZELF!

Ik ben geen zweverige coach, verre van denk ik zelfs, dus van mij krijg je alleen maar praktische oefeningen mee. Als coach kijk ik met jou mee naar waar er winst te behalen is. Oprecht, direct en als jouw ultieme cheerleader.

1:1 COACHING

Lekker bezig – pakket

Eigenlijk ben je gewoon al hartstikke goed bezig met je mindset en het zorgen voor jezelf. Dankzij het volgen van mijn cursus en/of het lezen van mijn e-book weet je heel goed wat je te doen staat om meer balans in je leven te hebben. Maar je merkt dat je toch steeds weer de aandacht wat laat verslappen en dat het daardoor soms toch best lastig is om jezelf te herpakken. Je zelfvertrouwen vasthouden en het stellen van prioriteiten gaat je in het begin goed af, maar het zwakt steeds af waardoor dat oude gevoel weer de kop op kan steken.

Herken je dit? Dan is het ‘Lekker bezig – pakket’ ideaal voor jou! Ieder kwartaal hebben wij een uitgebreide sessie zodat jij de balans voelt én de focus houdt op wat nou echt belangrijk is voor jou. Samen onderscheppen we die terugval zodat je niet zelf het wiel hoeft uit te vinden, maar je verder kan blijven bouwen aan die persoonlijke groei.

 * Liever 1 sessie per maand of een andere planning? Ook dat kan! Je betaalt per 4 sessies en we plannen ze zo in dat het optimaal bij jou past.

Dit Lekker bezig-pakket is ideaal voor jou als:

Z

Je al lekker bezig bent met je mindset en voor jezelf zorgen

Je weet goed wat je te doen staat en bent volop bezig met je ontwikkeling. Maar je vindt het moeilijk om op hetzelfde niveau te blijven en je zou het prettig vinden als er iemand af en toe met je meekijkt naar jouw persoonlijke ontwikkeling.

Z

Jij het belangrijk vindt om in jezelf te investeren

Jij weet hartstikke goed dat je niet alle ballen in je eentje in de lucht hoeft te houden. Je ziet de waarde in van het investeren in jezelf en je doet dat ook met liefde (voor jezelf).

Z

Je ieder kwartaal een boost wilt ervaren

Ongedwongen werken aan je eigen doelen en persoonlijke ontwikkeling tijdens sessies. Het is de ideale manier om je zelfacceptatie op een hoog niveau te houden. Deze vorm van coaching is ontzettend effectief omdat je op deze manier steeds weer uit je eigen tunnelvisie getrokken wordt. 

TESTIMONIALS

Dit vonden zij ervan:

Ik denk dat meer mama’s Kimberly haar hulp kunnen gebruiken. alleen weten ze dat zelf nog niet. Ook ik heb het moeten leren, echt thanks voor de “schop” onder mijn kont die jij me hebt gegeven!

– SUZANNE –

Ik vond de coaching van Kimberly echt heel helpfull en ik denk er nog vaak aan terug. Kimberly is oprecht, lief, inlevend en zeker ook professioneel. Tijdens de coaching kreeg ik hele heldere inzichten en handvatten, de opdrachten zijn heel boeiend. 

– AMBER –

INVESTERING

Ben jij klaar voor die verandering?

1:1 coaching


Lekker bezig – pakket

€ 450,- exclusief BTW voor 4 sessies

DIT PAKKET IS INCLUSIEF:

+ DE KEUZE UIT EEN E-BOOK.
+ INTAKEGESPREK VAN EEN HALF UUR.
+ 1:1 SESSIES VAN 1,5 UUR.
+ ZEKER WETEN DAT JE NIET ALLE BALLEN ALLEEN
HOOG HOEFT TE HOUDEN EN BOOSTS IN JE ZELFONTWIKKELING.

 

VRAGEN OVER HET LEKKER BEZIG – PAKKET?

VEELGESTELDE VRAGEN

Ik wil dit pakket maar wat nu?

Easy peasy! Door op de knoppen op deze pagina te klikken of neem contact met mij op. Samen plannen we een intakegesprek. Is er een klik en gaan we samen aan de slag, dan ontvang je van mij de factuur.

Ik wil dit pakket maar wat nu?

Easy peasy! Door op de knoppen op deze pagina te klikken of HIER  neem je gemakkelijk contact met mij op. Samen plannen we een intakegesprek in. Gaan we samen aan de slag, dan ontvang je van mij de factuur.

Ik kan het bedrag niet in 1x betalen?

Geen probleem! Je kunt de betaling ook in 2 delen voldoen. Je ontvangt dan van mij 2 facturen: 1 van € 225,- ex btw en 1 van € 230,- ex. btw. De tweede factuur is inclusief € 5,- administratiekosten.

Is er een wachtlijst?

Ik heb iedere maand 5 plekjes voor nieuwe deelnemers van dit pakket. Iedere maand neem ik nieuwe deelnemers aan, het zou dus kunnen dat je een maand moet wachten voordat we kunnen starten. Neem altijd even contact met mij hebt opgenomen plannen we snel een intakegesprek in.

Ik twijfel nog....

Dit 1:1 pakket is DE investering in jezelf! Dat betaalt zich al snel uit en zal je leven verrijken, daar ben ik van overtuigd. Natuurlijk ben jij het waard om gelukkiger te zijn, meer balans te voelen en een beter zelfbeeld te ontwikkelen. Je bent zo ver gekomen dat je dit berichtje leest, dus ik vermoed dat je eigenlijk wel weet wat je wilt. 😉 Heb nog vragen hebben, stuur me dan een mail.

Ik wil vaker een sessie dan eens per kwartaal....

Geen enkel probleem! Het ‘Lekker bezig-pakket’ is volledig op jouw wensen aan te passen. Per 4 sessies spreken we de momenten dat we elkaar spreken af. Wil jij liever wekelijks of maandelijks een gesprek, dan kan dat! Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.

Kimberly is een heerlijke open en lieve vrouw die je prachtige kanten van jezelf laat in zien! Een echte aanrader dus!!!

– MANON –

WAT IS ER NOG MEER?

Heb je liever een andere vorm van coaching?

E-books

Wil je het liefst op je gemak aan je zelfbeeld en ontwikkeling werken? Dan heb ik voor jou 2 e-books die je hierbij kunnen helpen. ‘Meer geluk door zelfzorg en zelfvertrouwen’ en ‘Meer balans als ondernemende moeder’ zijn e-books van tussen de 70 en 90 pagina’s die gemakkelijk weglezen.

Deze e-books staan vol opdrachten, informatie en duidelijke voorbeelden zodat jij laagdrempelig aan de slag kunt. Na aanschaf van het e-book ontvang je deze in een pdf-bestand. Zo kun je het e-book op je e-reader, telefoon én laptop lezen.

De e-books bestel je al voor € 23,50 per stuk.

Bij de 1:1 trajecten ontvang je een e-book naar keuze gratis.

 

Cursussen

Voor de vrouwen die het prettig vinden om op hun eigen tempo aan hun zelfontwikkeling te werken, heb ik een fijne cursus. Deze cursus helpt jou meer zelfvertrouwen te krijgen, leert je waarom het belangrijk is ‘nee’ te zeggen tegen die dingen die je echt niet wilt én het helpt je jouw eigen grenzen ontdekken.

Je hebt na aanschaf van de cursus 3 maanden toegang en we zullen 2 gesprekken (t.w.v. € 75,-) samen hebben: een intakegesprek met mij waarin we je doelen vaststellen voor die 3 maanden én een eindgesprek. Beide gesprekken zullen ongeveer een half uur duren. Op deze manier haal jij het meeste uit de cursus!

Je schaft de cursus al aan voor
€ 149,-

 

1:1 Persoonlijke coaching

Wil je ECHT grote stappen maken en 3 maanden lang persoonlijke begeleiding? Het persoonlijke 1:1 coachingstraject staat volledig in het teken van jouw wensen, jouw doelen en jouw dromen.

Na een intakegesprek spreken we de data en tijden af voor de zes gesprekken die bij dit traject horen. Om de week zullen we samen een sessie van zo’n anderhalf uur hebben.

Ik zal je helpen je doelen te behalen of bij te schaven waar dat nodig is. Op deze manier kan jij na 3 maanden als geen ander prioriteiten stellen, heb je een beter zelfbeeld ontwikkeld en weet je wat je waard bent.

De investering voor het 1:1 traject is
€ 697,- ex btw