JEZELF EEN PRIORITEIT MAKEN

Mindsetcoach voor vrouwen

 

Jij wil graag nergens aan vastzitten maar wel die 1:1 aandacht van een coach zodat jij verder kunt met het stellen van je prioriteiten, het bewaken van je balans én het maken van nieuwe (of bijgestelde) doelen om naartoe te werken. Of misschien vind je het wel fijn om eerst beter kennis met mij te maken en heb je vooral behoefte aan een boost in je zelfvertrouwen en zelfliefde?

Het voordeel van deze losse sessies is dat je ze kunt inplannen wanneer je maar wilt zonder ‘vast’ te zitten aan trajecten of pakketten. Volledige vrijheid voor jou, als jij ook wilt leren jezelf een prioriteit te maken en meer balans en zelfzorg toe te passen. 

PERSOONLIJKE COACHING

1:1 Enkele sessies

Op een gegeven moment komt vaak dat moment waarop je je afvraagt of dit het nou is. Dat moment van bewustwording waarop jij je afvraagt hoe het toch komt dat je zo moe bent, je het zo moeilijk vindt om nee te zeggen en om te ontspannen.

Meestal komt het doordat je teveel gehoor geeft aan wat je denkt dat je zou móeten doen, wat anderen van je verwachten. Zonde! Natuurlijk zijn er verantwoordelijkheden, maar maak het zorgen voor jezelf OOK een verantwoordelijkheid, een prioriteit. Zo ga je de dagen niet uitgeblust door en zie je steeds beter in wat jouw grenzen zijn en dat je deze mag bewaken, maar dat je vooral ook tijd voor jezelf mag nemen. Jij bent het waard!

Weet dat je lang niet alleen bent. Er zijn veel vrouwen die hetzelfde doormaken als wat jij nu voelt. De balans is weg en je staat continu aan door het zorgen voor anderen of het moeten voldoen aan allerlei verwachtingen. Het leven is mooier wanneer je ervan kunt genieten. Stilstaan en de mooie dingen in je leven zien in plaats van wat er allemaal nog anders zou moeten.

Ik ben geen zweverige coach, verre van denk ik zelfs, dus van mij krijg je alleen maar praktische oefeningen mee. Als coach kijk ik met jou mee naar waar er winst te behalen is. Oprecht, direct en als jouw ultieme cheerleader.

 

Ondernemen als moeder zonder schuldgevoelens

Ik ben er voor vrouwen zoals jij….

Z

Die zichzelf vooral niet willen vergeten

Als geen ander weet jij dat het belangrijk is om dingen voor jezelf te hebben zodat je kunt opladen en je eigen identiteit en behoeften niet naar de achtergrond zakken.

Z

Die op zoek zijn naar een nuchtere coach

Jij vindt het belangrijk dat je coach zich kan verplaatsen in jou, met je meedenkt, niet schroomt met duidelijke antwoorden en tips maar die vooral nuchter is en komt met oefeningen die je gemakkelijk toe kunt passen.

Z

Die een positieve boost wil in haar zelfvertrouwen

Klaar ben jij met die twijfels over je figuur, over wie je bent en wat je waarde is. Ik help je zien hoe waardevol jij bent.

Klinkt dit je geweldig in de oren?

ANDERE OPTIES

Ook deze vormen van coaching zijn er

WORKSHOP "MAAK JEZELF EEN PRIORITEIT"

Tijdens deze laagdrempelige 4 uur durende workshop  inclusief lunch help ik je om je doelen op te stellen, je eigen normen en waarden te ontdekken, prioriteiten te stellen én om je belemmeringen je minder in de weg te laten staan.

1:1 COACHING "LEKKER BEZIG - PAKKET"

Jij bent al sterk bezig met je mindset en persoonlijke ontwikkeling maar je merkt dat je het prettig vindt om een vinger aan de pols te houden. Of je merkt dat je goede voornemens een beetje wegzakken of dat je even een frisse blik van buitenaf nodig hebt.

1:1 COACHING 3-MAANDEN PROGRAMMA

Nu is voor jou het moment aangebroken om echt die belemmeringen af te laten nemen. Je bent klaar voor een andere mindset, meer zelfvertrouwen, meer balans en jezelf een prioriteit te maken zodat je meer geluk in je leven kan ervaren.

Kimberly is een heerlijke open en lieve vrouw die je prachtige kanten van jezelf laat zien. Absoluut een aanrader!

– MANON –

NOG VRAGEN HIEROVER

Veelgestelde vragen

Ik wil dit, wat nu?

Easy peasy! Door op de knoppen op deze pagina te klikken neem je gemakkelijk contact met mij op. Samen plannen we een intakegesprek. Is er een klik en gaan we samen aan de slag, dan ontvang je van mij de factuur.

Betaling

Nadat we de 1:1 sessie hebben ingepland ontvang je van mij de factuur. Deze heeft een betaaltermijn van 14 dagen.

Is er een wachtlijst?

Iedere maand zijn er maximaal 5 beschikbare plekken voor deze vorm van coaching. Het kan daarom zijn dat we niet direct in dezelfde maand een afspraak kunnen plannen. Mail me even, dan kijk ik wanneer de eerstvolgende mogelijkheid is.

Ben ik deze investering wel waard?

Dat weet ik wel zeker! Een paar schoenen gaan als je geluk hebt een paar jaar mee, maar deze investering draag je je hele leven met je mee.

INVESTERING

Ben jij er klaar voor?

LOSSE SESSIES 1:1 COACHING

INVESTERING // SESSIE 1,5 UUR € 100,- (ex btw)

Dit is inclusief:

+ ONLINE COACHING-SESSIE VAN 90 MINUTEN.
+ KORT ADVIESPLAN.