DE VROUW ACHTER HET BEDRIJF

Hi, ik ben Kimberly en ik help jou graag verder

Nieuwsgierig naar mij geworden? Dat snap ik goed, want voordat je met een coach aan de slag gaat wil je uiteraard meer weten over de vrouw die jou misschien wel gaat helpen in je proces. Op deze pagina lees je meer over mij, mijn missie, hoe ik daarbij ben gekomen en veelgestelde vragen.

Mijn naam is Kimberly (Bouma-)Houweling en ik ben moeder van Evi, getrouwd met Patrick maar ook coach voor (ondernemende) vrouwen. Ik inspireer en begeleid je naar het stellen van meer prioriteiten en het verstevigen van je eigen identiteit. Op mijn eigen manier wil ik de wereld mooier maken door vrouwen zichzelf ook een prioriteit te gaan laten maken, want jezelf wegcijferen voor het grotere goed of voor anderen zal zich uiteindelijk gaan wreken. En dat is zonde van je leven!

Toen ik een jaar of 14 was kreeg ik last van de eerste fysieke klachten die me 8 jaar daarna de diagnose Fibromyalgie opleverden. Juist, de diagnose zonder echt een diagnose te zijn. Wel leerde ik gedurende die jaren en de vele jaren daarna om prioriteiten te stellen. Ging ik over die grenzen heen, dan boette ik daar de dagen erna voor. Ik moest wel dus goed voor mezelf zorgen EN mezelf een prioriteit maken. Hoe minder ik dat deed, hoe minder ik er voor anderen, voor mijn gezin, kon zijn.

 

Mijn humor, duidelijkheid, scherpe waarnemingsvermogen en relativering maken mij een ijzersterke coach. Bereid je er vooral ook op voor dat ik van doorpakken hou. Confronterende momenten zullen worden afgewisseld met luchtigheid en een berg aan positieve vibes. Ik ben jouw persoonlijke cheerleader en jouw stok achter de deur. Gelukkig ben ik daar vooral heel goed in bij anderen want zelf kan ik ook nog weleens een stok achter de deur gebruiken, ook ik ben namelijk niet perfect 😉

 

Over de coaching

COACH VOOR VROUWEN DIE ECHT EEN ANDERE MINDSET WILLEN

Jarenlang was ik genadeloos voor mezelf: ik gunde mezelf weinig tijd om op te laden en te ontspannen, zag vooral beren op de weg en mijn lichaam zorgde ervoor dat ik diepongelukkig was. Iedere keer probeerde ik weer om af te vallen en slank te blijven. Steeds weer vond ik het heel erg moeilijk dat ik er niet zo uitzag zoals al die vrouwen die ik zag op straat en op tv.

De eisen die ik aan mezelf stelde waren ongelooflijk hoog, zo hoog zodat ik er eigenlijk nooit aan kon voldoen. Dat het me niet lukte zag ik vooral weer als bevestiging van mijn eigen falen en greep ik aan om mijn zelfwaarde weer een knauw te geven.

Het keerpunt kwam toen ik besefte dat ik mijn dochter dezelfde hardheid en onzekerheden meegaf. Wilde ik haar een sterk vrouwelijk voorbeeld geven, dan moest ik bij mijzelf beginnen! Het typerende was dat ik al jaren mijn cliënten al liet focussen op ontspanning en de lat lager leggen.

Ik las oneindig veel boeken over zelfzorg, zelfliefde en het stellen van prioriteiten. De kennis die ik tijdens mijn opleiding en tijdens het werken had opgedaan stelde ik in het teken van mijzelf. Ik ontwikkelde oefeningen die ik gemakkelijk dagelijks kon toepassen en ging een behoorlijk pittig proces in. Het vergt flink wat doorzettingsvermogen om je mindset te veranderen en het is van tijd tot tijd confronterend. Iedereen die anders beweert weet niet ECHT hoe het is of hoe het kan zijn.

De oefeningen die ik mezelf meegaf heb ik in de loop der jaren aangepast, fijn gesteld als het waren. Zo kan ik jou leren hoe je op een fijne manier ook jouw eigen mindset kan veranderen zodat jij jezelf ook een prioriteit leert te maken. Door jezelf een prioriteit te maken zal je merken dat je meer zelfliefde, acceptatie, balans en daarmee geluk in je leven zal creëren.  

Daarnaast beschik ik over een enorme dirty mind en een genadeloze sarcastische humor, maar die zal ik achterwege laten tijdens de coaching, tenzij jij daar ook van houdt 😉

Inmiddels hebben ruim 100 vrouwen mijn cursussen gevolgd, een persoonlijk traject gevolgd en/ of mijn e-book gelezen en de eerste stappen naar het worden van een badass moeders gezet.

Naast mijn coaching voor vrouwen die graag een andere, positievere mindset willen run ik ook een goedlopende mamablog: Beebs and Moms! Voor deze blog schrijft er inmiddels zelfs een superleuk team aan geweldige vrouwen, bizar, want een paar jaar geleden startte ik met de blog als hobby. Bij de blog hoort ook de Instagrampagina, daar deel ik meer over mijn persoonlijke leven en alles wat daarbij komt kijken.

Ben jij nu ook RETE enthousiast om met mij aan de slag te gaan? Bestel dan jouw e-book, je toegang tot de cursustrajecten of stuur me een mailtje voor meer informatie.

Meer over mij

Z

Ik ben dol op alles van Harry Potter

Z

Ik heb een kleine obsessie met huispakken en heb er dus ook minstens 15

Z

Netflix is mijn niet zo geheime stille liefde

Z

Pizza, sushi en Italiaans eten zijn mijn favoriete bestelmaaltijden 😉

Z

Ik woon tegenwoordig in Velserbroek maar ben een trotse geboren en getogen Haarlemse. Vaak zeg ik dan ook dat ik uit Haarlem kom.

Z

Ik heb 1 dochter en zou graag meer kinderen hebben gehad, dat zat er helaas niet in.

WERK MET MIJ SAMEN

ONTDEK WAT HET BESTE BIJ JOU PAST

1:1 Gepersonaliseerde coaching die jou de goede kant op zal helpen

Vind jij het prettig om 1 op 1 aan de slag te gaan? Dan heb je de keuze om een losse sessie te boeken, een mindset-onderhoudspakket of een persoonlijk traject. Bij het onderhoudspakket hebben we eens in de 3 maanden een sessie en bij het persoonlijke traject spreken we elkaar een kwartaal lang om de week.

E-books waarin je de basis voor een andere mindset leest en oefeningen vind

Of je nu moeder bent, een ondernemende moeder of geen van beide maar wel graag jezelf een prioriteit wilt leren maken. Voor een positievere mindset, het leren stellen van prioriteiten en duidelijke oefeningen heb je de keuze uit 3 e-books!

Cursussen die jou in korte tijd een gigantische boost geven

3 maanden toegang tot de cursusomgeving waarin jij een werkboek vind, video’s, oefeningen en opdrachten maar vooral de sleutels tot meer geluk in je leven.

Ben jij klaar om samen te werken?

Zie jij het wel zitten om samen met mij aan de slag te gaan? Plan dan een gratis gesprek in en vertel me meer over jou.

De nieuwste blogs en posts

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en blogs? Check ze dan snel!