PERSOONLIJK PROGRAMMA

Voor vrouwen die zichzelf een prioriteit willen maken

Dankzij de spiegel en de handvatten die je tijdens de 1:1 coaching van mij ontvangt, kan je je verder blijven ontwikkelen. De gigantische boost van dit programma zorgt ervoor dat jij met meer geluk, balans en zelfvertrouwen door het leven gaat.

Vind jij het moeilijk om nee te zeggen of oprecht stil te kunnen staan en te genieten van het moment? Ik help je erbij. Geen algemeen praatje of tips, geen werkboek maar juist gepersonaliseerde oefeningen. Want alleen daarmee haal jij alles uit dit programma.

COMPLEET PROGRAMMA

1:1 Persoonlijke coaching

Het voelt steeds alsof anderen alles bepalen, je probeert rekening te houden met iedereen en je voelt je geregeld overweldigd. Wat jij nou ECHT leuk vindt om te doen en wat jou nou ECHT gelukkig maakt, dat weet je eigenlijk niet zo goed. Steeds weer ben je met van alles bezig maar of je zo gelukkig bent als je ooit voor ogen had? Nee, dat niet.

Wat vind je eigenlijk leuk om te doen, wat maakt je gelukkig, wat vind je belangrijk en hoe voel jij je over jezelf? Het zijn dingen die je moet weten zodat je meer geluk in je leven kunt gaan ervaren. In jezelf geloven en jezelf een prioriteit maken voor meer plezier in je leven? Dat lukt anderen vast wel, maar jij vindt het moeilijk.

ZONDE! Je hebt maar één leven, zorg er dan in ieder geval voor dat dit voor zover dat binnen jouw bereik ligt, gevuld is met de dingen die jou gelukkig maken. Met het complete 1:1 programma ga jij 3 maanden samen met mij aan de slag met de punten die je blokkeren voor een positievere mindset. Je eigen identiteit versterken door jezelf een prioriteit te maken en daarmee meer zelfvertrouwen en balans in je leven krijgen. Samen met mij gaat dat jou lukken!

Ik ben er voor vrouwen zoals jij…

Z

Die zichzelf geen prioriteit kunnen maken

Je hebt zoveel verantwoordelijkheden dat jezelf tot prioriteit maken onmogelijk lijkt. Je hebt helemaal geen tijd om tijd voor jezelf te nemen en je zou niet eens weten wat je zou moeten doen. Je agenda zit hartstikke vol en je voelt je geleefd.

Z

Die het gewoon niet lukt om 'nee' te zeggen

‘Nee’ zeggen tegen anderen vind je lastig omdat je bang bent anderen teleur te stellen. Je weet best wel wat je zou moeten doen, maar het lukt je gewoonweg niet om beter voor jezelf te zorgen. Anderen lijken alles gemakkelijk voor elkaar te krijgen, maar jij voelt je soms een echte mislukkeling, omdat het je niet lukt.

Z

Die maar weinig leuk vinden aan zichzelf

Je hebt zo’n ontzettend kort lontje, waardoor je niet de moeder bent die je ooit voor ogen had. Je bent altijd maar bezig met je gewicht en vindt maar weinig leuk aan je eigen lichaam of aan jezelf.

Klinkt dit herkenbaar?

Hier bestaat het traject uit

De voordelen van de 1:1 coaching

6 ONLINE SESSIES

Na onze intake hebben wij nog 6 online sessies waarin we samen aan jou wensen en doelen zullen werken. Geen geregel met de kinderen of ergens naartoe hoeven! Gewoon in mijn online huiskamer waar je in kunt met je telefoon of laptop.

STEL JE VRAGEN

Tijdens het 1:1 programma kun je mij gemakkelijk een berichtje sturen, dan denk ik met je mee. Loop je ergens tegenaan, heb je advies nodig, wil je spuien of juist een succesje delen? Ik ben er voor jou om met je mee te vieren of om met je mee te denken.

INCLUSIEF E-BOOK

Omdat je meedoet met het 1:1 programma ontvang je van mij gratis het e-book ‘Meer geluk door zelfzorg en zelfvertrouwen’ of het e-book ‘Meer balans als ondernemende moeder’ t.w.v. € 23,50. Zo kan je al lezende op je gemak aan je mindset werken.

Na het 1:1 programma kan jij:

Z

Prioriteiten stellen én jezelf prioriteit maken

Na dit 1:1 coachingsprogramma weet jij je prioriteiten te stellen als een baas. Ook weet je wat je te doen staat om meer rust in je hoofd te krijgen en welke stappen je daarvoor moet nemen. Maar jij bent ook nog eens zo’n badass vrouw die weet je wat je iedere dag te doen staat voor meer zelfvertrouwen. Je weet hoe jij jezelf een prioriteit kan maken en hoe je voor een positievere mindset kan zorgen. Ook wanneer de kinderen continu thuis zijn. Je zal jouw gevoelens herkennen en daarop kunnen anticiperen.

Z

De beste versie van jezelf zijn

Jij gaat meer zelfacceptatie, balans en rust voelen zodat je de beste versie van jezelf kan zijn! En dat gewoonweg door te leren hoe je jezelf een prioriteit moet maken. Dat  heeft niet alleen voor jou persoonlijk gevolgen, ook jouw gezin gaat de voordelen van de coaching opmerken waardoor er meer rust in huis zal zijn.

Z

Rondlopen met een positiever zelfbeeld

Zodra je in de spiegel kijkt lukt het je om naar de positieve punten te kijken en weet je te benoemen wat er mooi is aan jou. Je weet waar je goed in bent en dat je daar ook voor uit mag komen.  Je hebt veel minder twijfels over je functioneren als mens, vrouw, vriendin en moeder.

Is dit wat jij ook wilt?

Ik vond de coaching van Kimberly echt heel helpfull en ik denk er nog vaak aan terug. Kimberly is oprecht, lief, inlevend en zeker ook professioneel. Tijdens de coaching kreeg ik hele heldere inzichten en handvatten, de opdrachten zijn heel boeiend. 

– AMBER –

Ik denk dat meer mama’s Kimberly haar hulp kunnen gebruiken. alleen weten ze dat zelf nog niet. Ook ik heb het moeten leren, echt thanks voor de “schop” onder mijn kont die jij me hebt gegeven!

– SUZANNE –

Heb je nog vragen?

Veelgestelde vragen

Ik wil dit! Wat nu?

Easy peasy! Door op de knoppen op deze pagina te klikken neem je gemakkelijk contact met mij op. Samen plannen we een intakegesprek. Is er een klik en gaan we samen aan de slag, dan ontvang je van mij de factuur.

Betaling

Als we na het intakegesprek een afspraak hebben gemaakt voor de persoonlijke coaching, ontvang je van mij de factuur. Red je het niet om in 1x te betalen? Geen probleem, je kunt het bedrag ook in 3 termijnen betalen. Je ontvangt van mij iedere eerste dag van de maand een nieuwe factuur. Op de 2e en 3e factuur bereken ik dan € 5,- administratiekosten.

Is er een wachtlijst?

Iedere maand zijn er maximaal 4 beschikbare plekken voor deze vorm van coaching. Je kunt dus het hele jaar instromen, maar het zou kunnen dat je niet kunt beginnen. Mail me even als je geïnteresseerd bent, dan kijk ik wanneer we van start kunnen.

Hoeveel tijd ben ik hieraan kwijt?

De sessies duren een uur tot anderhalf uur en zijn om de week, gedurende drie maanden. De oefeningen die ik je meegeef zullen zo’n 10 minuten per dag in beslag nemen. Maar omdat het 1:1 coaching is kan die tijd per oefening en dus ook per dag verschillen.

Ben ik dit wel waard?

Dit persoonlijke programma is DE investering in jezelf! Dat betaalt zich al snel uit en zal je leven verrijken, daar ben ik van overtuigd. Natuurlijk ben jij het waard om gelukkiger te zijn, meer balans te voelen en een beter zelfbeeld te ontwikkelen!

INVESTMENT

Klaar om aan de slag te gaan?

1:1 COMPLEET PAKKET COACHING

INVESTERING // 3 MAANDEN VOOR € 697,00

Dit is inclusief:

+ JUMPSTART INDIVIDUELE COACHING-SESSIE VAN 30 MINUTEN (INTAKE).
+ 2 ONLINE COACHING-SESSIES PER MAAND.
+ E-BOOK NAAR KEUZE.
+ ADVIESPLAN
+ ONGELIMITEERD MAILCONTACT.