WORKSHOP + LUNCH

Workshop: Maak jezelf een prioriteit!

Tijd voor jezelf, zelfzorg, balans? Het lukt je niet, je vindt het lastig om zonder schuldgevoel tijd voor jezelf te nemen en je weet ook niet zo goed wat je zou kunnen doen tijdens deze me-time. Misschien weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Online cursussen vind je te afstandelijk en het lijkt je fijn om 1:1 contact te hebben met een coach maar ook met andere vrouwen die door hetzelfde gaan als jij.

Deze workshop is laagdrempelig en dankzij de oefeningen die je in een werkboek meekrijgt kan jij wat je hebt geleerd gelijk toepassen in je dagelijks leven. Onder het genot van een heerlijke lunch leer ik jou hoe je jezelf een prioriteit maakt in je leven.

 

De volgende workshop is op 6 februari 2022 van 12.00 tot 16.00 uur:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

De workshop hielp mij op weg naar een betere kijk op mijn eigen ik. Een dag voor mijzelf, eraan denken ook aan mijzelf te denken en gewoon mijzelf eens als volwaardig te zien. Ik raad hem dan ook echt aan als jij worstelt met het verliezen van jezelf in het ouderschap en jezelf aan het wegcijferen bent. En zeg nou eerlijk, dat doen wij allemaal.

– Anouk –

WORKSHOP

Wat doen we tijdens deze workshop?

Tijdens de workshop gaan we aan de slag met een aantal oefeningen die jou inzicht zullen geven in je eigen gedrag en behoeftes, maar die ook je belemmeringen duidelijk maken. Na deze oefeningen weet jij wat je graag zou willen, maar ook wat je tegenhoudt en hoe je dat anders kunt gaan aanpakken. Ook gaan we dieper in op je normen en waarden zodat je weet wat er echt belangrijk is voor jou. Want juist deze dingen gaan ervoor zorgen dat jij meer geluk in je leven zult ervaren. 

Aan de hand van oefeningen stellen we doelen op voor de komende tijd. Ook maken we met elkaar affirmaties zodat jij weet waar je aan kunt werken. Deze affirmaties en doelen zorgen er ook voor dat je met meer zelfvertrouwen weer naar huis gaat.

Naast de oefeningen, affirmaties en doelen staat deze workshop vooral in het teken van ontspannen. Je stopt tijd en energie in jezelf, je hebt leuke contacten met de andere deelneemsters en geniet van heerlijk eten. De locatie, Villa Westend in Velserbroek, ligt op een prachtige plek met een strandje en een mooi natuurgebied om te wandelen. Combineer de workshop bijvoorbeeld met een wandeling in Spaarnwoude zodat je een volledige dag voor jezelf hebt.

Je kunt ook heerlijk dineren bij Villa Westend.  Je kunt er dus ook voor kiezen om na de workshop nog wat te eten samen met één of meerdere deelnemers van de workshop. Uit eigen ervaring kan ik je de borrelplank bij zonsondergang aanraden 😉

 

  • ER IS BIJ DEZE WORKSHOP PLEK VOOR 10 DEELNEMERS 0% 0%

Dit kan jij na de workshop:

Z

Jezelf een prioriteit maken!

Z

Me-time inplannen en nemen

Z

Jezelf een beter gevoel geven!

Z

Je weet wat je kunt doen tijdens de tijd voor jezelf

Z

Inzicht in je eigen gedrag en belemmeringen zodat je deze kunt doorbreken

Z

Meer geluk in je leven ervaren

REVIEWS

Dit vonden zij ervan:

Ik heb de workshop bij Kimberly gevolgd en het was een zalige ochtend. In een leuk tentje in Utrecht ontmoette ik alle dames die eraan mee zouden doen en onder het genot van een drankje leerden we elkaar kennen en gingen we aan de slag met de eerste opdrachten.

We hebben onder andere geleerd om beter voor onszelf te zorgen dat we op een dag prioriteiten leerden stellen wat is er belangrijk en wat niet. Maar ook hoe we met gedachten om kunnen gaan die we in ons hoofd groter maken dan ze zijn. Lekker genietend van een ontbijtje was het een heerlijk ongedwongen ochtend waarin ik veel geleerd heb. Kimberly is een heerlijke open en lieve vrouw die je prachtige kanten van jezelf laat in zien! Een echte aanrader dus!!!

– MANON –

WORKSHOP

Dit is inbegrepen:

4 uur coaching

Als coach begeleid ik de workshop en ondersteun ik je tijdens de oefeningen waardoor je meer inzichten krijgt én je met duidelijke doelen aan de slag kunt.

Lunch en drinken

Onbeperkt koffie naar keuze en thee, wat lekkers bij de koffie, fruit, kannen water en een lunch bestaande uit 2 broodjes, een soepje en verse jus bij Villa Westend in Velserbroek.

Werkboek

Alle oefeningen van de workshop vind je terug in het werkboek. Zo kun je alle opdrachten thuis nog eens nakijken en ze op een later moment eventueel herhalen.

INVESTERING

Ben jij klaar voor die verandering?

WORKSHOP

“Maak jezelf een prioriteit”

Early bird prijs € 99,00 (geldig t/m 5-12-2021)
Normale prijs € 129,00

DIT IS INCLUSIEF:

+ 4 UUR DURENDE WORKSHOP
+ WERKBOEK MET OEFENINGEN
+ LUNCH
+ FRUIT EN HAPJES
+ DRINKEN